Fotó, smink és egyéb móka by Bálint Lilla

Fotó, smink és egyéb móka by Bálint Lilla

Vintage hangulat

2015. május 06. - blindinglights

Ez az egyik kedvenc sorozatom, egy kedves barátnőmmel a modell személyében. Adri az a típusú nő, aki bár mindig csinos és pezsgő, ha fotózásról van szó, eléggé félénk tud lenni, ezért igazi kihívás volt a fotózás. 

 Úgy gondolom, nem kell ahhoz modellalkatnak lenni, hogy valakiről jó képek készüljenek. Megfelelő odafigyeléssel és türelemmel bárkiben fel lehet oldani az izgalmakat és a feszültséget, és megtalálni a leginkább előnyös oldalát.

Adrival többféle sorozatot fotóztunk, ebből először egy romantikus, kicsit vintage stílusú összeállításról szeretnék pár képet mutatni. A fotókat, sminket és a stylingot is én követtem el, remélem, nektek is tetszeni fog. :)

 

img_0974.jpg

img_0982_copy.jpg

img_0992.jpg

img_0997.jpg

This is one of my favourite series with one of my best friends being a model on the pics. Adri is always pretty with a bubbly personality, but when it comes to pictures, she can be very camera-shy, so it was a nice challenge.

I believe one doesn't have to be a model to have nice pictures, a good photographer can find the way to make you feel relaxed in front of the camera and find your best side to take beautiful pictures.

In this series I not only took the pics but did the make-up and styling aswell, I hope you gonna like it as much as I doo! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://blphoto.blog.hu/api/trackback/id/tr417434932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása